先日から「The truth about eating eggs -「卵の真実」を読んでいます。

卵の真実


・「卵の真実」(1)
・「卵の真実」(2)
・「卵の真実」(3)
・「卵の真実」(4)
・「卵の真実」(5)
・「卵の真実」(6)
・「卵の真実」(7)
・「卵の真実」(8)
・「卵の真実」(9)

This may be because when we eat eggs, we might only get choline’s beneficial effects, he says.
それは卵の場合、コリンの有益な効果だけを得られるかもしれないからだと同氏。

“The problem is when, instead of being absorbed into the blood, choline continues to the large intestine, where it can become TMA and then TMAO,” says Fernandez.
「問題はコリンが血中に吸収されずに大腸まで進み、そこでTMAになり、さらにTMAOになる場合です」とフェルナンデス氏。

“But in eggs, choline is absorbed and doesn’t go to the large intestine, so it doesn’t increase the risk of heart disease.”
「しかし卵のコリンは吸収され、大腸に行かないので、心臓病のリスクが高まることはありません。」

Meanwhile, scientists are beginning to understand other health benefits of eggs.
一方、科学者たちは、卵の他の健康効果についても理解し始めている。

Egg yolks are one of the best sources of lutein, a pigment that has been linked to better eyesight and lower risk of eye disease, for example.
例えば卵黄は、視力の向上や眼病リスクの低減などに関わる色素・ルテインを最も多く含む食品の一つだ。



ルテインは、サプリのCMなどで「目に良い」と聞きますが、これは卵の卵黄に多く含まれていると。

これはアンチエイジングの側面からも、個人的にはかなりありがたい説。

鼻が低いせいか?(笑)伊達メガネでもすぐずり落ちてきて、うっとおしいので、なるべくメガネなしでずーっといたいからです。

今のところ、ほぼ毎日卵を食べるおかげか、それが叶っています。

何より美味しいですし、これからも摂り続けようと思います。


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