先日から「Why olive oil prices are soaring and what to do about it -「オリーブオイル価格高騰の理由と対策」を読んでいます。
・「オリーブオイル価格高騰の理由と対策」(1)
・「オリーブオイル価格高騰の理由と対策」(2)
・「オリーブオイル価格高騰の理由と対策」(3)
・「オリーブオイル価格高騰の理由と対策」(4)
She also explained that you can actually skip the olive oil completely in slow-cooked dishes if you concentrate on making a nice bone broth.
また煮込み料理では、美味しい骨出汁を作ることに集中すれば、オリーブオイルを完全に省くことが出来るとも彼女は言う。
Basically, instead of using olive oil as a source of fat, you use the fat from the meat or fish,
基本的に脂肪源としてオリーブオイルを使う場合は、その代わりに肉や魚から出る脂肪が使えるし
which is an old technique of meat preservation from the days when there were no fridges, she said.
これは冷蔵庫がなかった時代からの古い食肉保存技術なのだそうだ。
“The process is not used any more as it is not really healthy when compared to our highly nutritious omega-rich extra-virgin olive oil we produce on the island of Crete,
「クレタ島で生産される栄養価の高いオメガたっぷりのエクストラ・バージン・オリーブオイルと比較すると、健康に良いとは言えないので、この方法はもう使われていませんが、
but it is a good solution when oils are more expensive and harder to find.”
オイルが高価で手に入りにくい時には良い解決策になります。」
Award-winning baker, Nicola Olivieri agrees that being creative in the kitchen can be a solution to mitigating the olive oil crisis.
受賞歴のあるパン職人、ニコラ・オリヴィエリも、キッチンで創造性を発揮することがオリーブオイル危機をやわらげる解決策であると同意する。
mitigate「やわらげる、静める、鎮静する、軽減する」。
His fifth-generation bakery, Olivieri 1882, in Arzignano, Italy,
イタリアのアルジニャーノにある彼の5代目ベーカリー、オリヴィエリ1882は
is known for its award-winning holiday bakes like panettone enjoyed during Christmas and Fugassa Veneta, a leavened Easter bread.
クリスマスに楽しむパネトーネや、復活祭のパンであるフガッサ・ヴェネタなど、受賞歴のあるホリデー・ケーキで知られている。
Unlike many Italian recipes, panettone uses butter as a fat, which has inspired him to make other popular items that don’t use olive oil.
イタリアの多くのレシピとは異なり、パネトーネはバターを油脂として使用するため、彼はオリーブオイルを使わない他の人気商品も作るようになった。
“I love the flexibility of olive oil, and I don’t think I have ever made dinner without using it in at least one of my dishes.
「私はオリーブオイルの順応性が大好きで、少なくとも一皿もオリーブオイルを使わずに夕食を作ったことはないと思います。
But there are other great Italian dishes to make that are culturally significant to the Mediterranean,” he said.
でも地中海の文化的に重要な、素晴らしいイタリア料理は他にもあります」と彼。
オリーブオイルは風味や旨味を加えるだけでなく、他のオイルに比べて健康的だという大きな利点がありますね。
地中海地域においては、これを全く使わない食生活はちょっと考えられないことかもしれません。
代替品の工夫と並行して生産量を増やす取り組みも求められそうですね。
理由は単純明快!「少ないコストでしっかり楽しく学べるから」。
私自身の経験(高機能でビックリ)をびっしり書いていますので、良かったら読んでみてください。
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