先日から「Why pet owners are spending thousands of dollars on ‘human-grade’ food -「飼い主がペットフードに大金を費やす理由」を読んでいます。

飼い主がペットフードに大金を費やす理由


・「飼い主がペットフードに大金を費やす理由」(1)
・「飼い主がペットフードに大金を費やす理由」(2)
・「飼い主がペットフードに大金を費やす理由」(3)
・「飼い主がペットフードに大金を費やす理由」(4)
・「飼い主がペットフードに大金を費やす理由」(5)
・「飼い主がペットフードに大金を費やす理由」(6)

In this quest for differentiation, brands tout unique selling propositions ranging from the creative and research-informed, such as fresh preparation, alternative proteins and transparent supply chains;
差別化を追求する中で、ブランドは新鮮な調理法、代替蛋白質、透明なサプライチェーンといった創造的で研究に基づいたものから

to the niche, like gluten-free pet food, Kosher foods for Passover and dog food with turkey, spinach and cranberry.
グルテンフリーのペットフード、過越祭りのためのコーシャ食品、七面鳥、ほうれん草、クランベリーを使ったドッグフードといったニッチなものまで、独自の販売提案を売り物にしている。

(As Cash likes to call it,
(キャッシュのお気に入りの文言は

“Not just turkey, but the whole Thanksgiving spread.”)
「七面鳥だけじゃない感謝祭のご馳走」だ。)

Harry Bremner, founder of Tuggs – the brand Barkham feeds Wednesday – says the economic success of “human-grade” pet food mirrors wellness trends in human industries.
愛犬ウェンズデーにバーカムが与えているブランド、タッグスの創業者ハリー・ブレムナーは「人間グレード」ペットフードの経済的成功は、人間産業のウェルネス・トレンドを反映していると言う。

He adds some consumers say they’re interested in brands that prioritise sustainability to reflect their own lifestyle concerns.
また消費者の中には、自分たちのライフスタイルを反映するべく、持続可能性を優先するブランドに興味がある人もいるという。

Consumers know pets “have a carbon paw print similar to their own… and this is driving [them] to purchase more sustainable products,” says Bremner.
消費者はペットも「自分と同じくカーボン・フットプリントを持っていることを知っており、それがより持続可能な製品を購入する原動力になっています」とブレムナー。



飼い主にとって関心があり、日々心がけていることをペットの暮らしにも反映させているという感じでしょうか。

健康は食事から、という気持ちは私も持っており、家族にもペットにもその観点から食事を考えているところはあります。

これをどこまで追求するかで、費やす金額も変わってくるのですよね。


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